+47 223 43 005
  • Forward Homes

Forward Homes bygger mikrohus til Norge 

Hvem er Forward Homes? 

Forward Homes Skreddersyr feriehus, Mikrohus og boligbrakker til det Norske markedet. Vi er et lite selskap med store planer for fremtidens bo muligheter. Vår lidenskap er å kunne skape effektivt areal utnyttelse med smarte design løsninger, som gjør det mulig og leve enkelt, billig og bærekraftig. Med dagens løsninger, kan det å «Bo trang» bety minimalisme, frihet og fleksibilitet.    

Forward Homes tilbyr Ferie hus, Mikro hus, bolig brakker. Hvor kunden blir med på design reisen fra start til ferdig produkt. 

Hva er egentlig Mikrohus

Hva er egentlig Mikrohus? 

Mikrohus er et frittstående hjem eller fritidsbolig på hjul med en størrelse på rundt 18m2 til 30m2. Mikrohusene blir levert etter norsk standard, hvor Forward Homes leverer planløsningen kunden ønsker. Mikrohusene blir levert med Forbrenningstoalett, Vanntank /  vanntilkobling etter ønske, og strøm. Mikrohus gir deg muligheten til plassere deg  på eid eller leid tomt der du måtte ønske over hele landet. 

Hvor kan du plassere ditt Mikro hus? 

Ønsker du ditt Mikrohus som en fritidsbolig vil det gi deg fritak om søknad om plassering på din Eiendom. Tomten du står på må være eid eller leid, ønsker du å bo i ditt Mikrohus som et fast hjem, er det da søknadspliktig. 

Ønsker du et mikrohus? 

Vi hjelper deg med alt fra ide til utførelse, hvor vår oppgave er å realisere løsninger som vil passe ditt nye hjem. Vi tar imot henvendelser både om du er privat kunde eller en bedrift.